Φαγητό & Ποτό

Υψηλή ποιότητα & απόλαυση

Miramare

Έστιατόριο

Το Ξενοδοχείο Miramare Eretria διατηρεί την πολύ καλή φήμη που έχει δημιουργήσει τα τελευταία σαράντα χρόνια για αυθεντική, νόστιμη και απλή κουζίνα. Επιλέγουμε καθημερινά φρέσκα λαχανικά και φρούτα από τις τοπικές αγορές και παραγωγούς. Δίνουμε έμφαση στην εποχικότητα των προϊόντων και στην καθημερινή παρασκευή εδεσμάτων για την μέγιστη δυνατή απόλαυση των πελατών μας. Ελάτε να δοκιμάσετε σε ένα από τα εστιατόρια μας την αυθεντική κουζίνα μας που μας έχει κάνει γνωστούς όλα αυτά τα χρόνια!

Pool Bar & Εστιατόριο

Όμορφα τοποθετημένο γύρω από την κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου, το Pool Bar, εκτός από την σταθερή κάρτα φαγητού με Μεσογειακή Κουζίνα, προσφέρει καθημερινά εκλεκτά πιάτα της κλασσικής Ελληνικής παράδοσης καθώς και τοπικά εδέσματα. Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα γύρω από την πισίνα και κάτω από μία δροσερή πέργκολα σκεπασμένη με γιασεμί και κισσό. Το Pool Bar εξυπηρετεί με δροσιστικά κοκτέιλ και καφέ τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες γύρω από τις δύο πισίνες του ξενοδοχείου. Μετά το βραδινό μπουφέ απολαύστε το ποτό σας και παρακολουθήστε θεματικές βραδιές κάτω γύρω από τη πισίνα και κάτω από τα αστέρια.

Κεντρικό Εστιατόριο

Το Κεντρικό Εστιατόριο βρίσκεται στο πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου. Ο χώρος του εστιατορίου έχει ωραία θέα προς τους κήπους του συγκροτήματος ενώ τα ξύλινα παράθυρα περιμετρικά προσφέρουν άπλετο φως και φωτεινότητα στην αίθουσα του εστιατορίου. Το Κεντρικό Εστιατόριο διαθέτει πολύ ωραία βεράντα με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και περιτριγυρισμένη από δέντρα και βλάστηση. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πρωινό τους ή το δείπνο τους βρισκόμενοι ανάμεσα στα δέντρα, ακούγοντας τα πουλιά και νιώθοντας τη δροσιά της θαλασσινής αύρας!

Lobby Bar

To Lobby Bar βρίσκεται στο επίπεδο της υποδοχής και εξυπηρετεί όλο το σαλόνι και την ρεσεψιόν. Φωτεινό και με μεγάλα ανοίγματα προσφέρει όμορφη θέα στο κήπο με τα εσπεριδοειδή δέντρα και την παιδική χαρά.