ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Απολαύστε τη διαμονή σας!

Σχετικά με εμάς

Το Ξενοδοχείο Miramare Ερέτρια είναι χτισμένο στα νότια περίχωρα της γνωστής από την αρχαιότητα πόλης Ερέτρια.

Βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο και πλούσιο σε Μεσογειακή βλάστηση περιβάλλον με δέντρα όπως ελιές, μανταρινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές και αμυγδαλιές. Το Ξενοδοχείο Miramare χτίστηκε το 1981 και λειτουργεί συνεχώς υπό την διεύθυνση της οικογένειας Στράτη. Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2008. Το ξενοδοχείο είναι αναπτυγμένο σε 22.000 m² κήπου και διαθέτει 94 σύγχρονα δωμάτια σε ένα κεντρικό κτήριο και τέσσερα annexes. Εκτός από την πολύ καλή εξυπηρέτηση και το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό το ξενοδοχείο οφείλει την πολύ καλή του φήμη στην εξαιρετική κουζίνα του η οποία βασίζεται στο ελαιόλαδο και στη σωστή αξιοποίηση των φρέσκων προϊόντων της τοπικής αγοράς. Πρόσβαση στον γραφικό κολπίσκο και την παραλία του ξενοδοχείου μόλις 130 μέτρα μακριά, μέσω υπόγειας διάβασης. Η Ερέτρια και το Miramare βρίσκονται μόλις 70 λεπτά από το αεροδρόμιο (μέσω πορθμείου Ωρωπού) αποτελώντας ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις ή για οικογενειακές διακοπές.

Μοντέρνα και κλασσικά δωμάτια

Τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Miramare Ερέτρια βρίσκονται σε ένα κεντρικό κτήριο και τέσσερα annexes τα οποία είναι χτισμένα μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με άφθονη βλάστηση και δέντρα. Η διάταξη των κτιρίων είναι τέτοια ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν υπό γωνία θέα στη θάλασσα και στην ακτή της Ανατολικής Αττικής και να ωφελούνται από τον ήλιο για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν όσο το δυνατό περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έτσι στα δωμάτια συναντάμε ξύλινα έπιπλα, μπάνια επενδυμένα με μάρμαρο Σκύρου, ξύλινα κουφώματα και δάπεδα.

Τοποθεσία

22.000 m² ιδιόκτητης έκτασης με πλούσιους σε βλάστηση κήπους και δέντρα της Μεσογειακής φύσης.

Εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με την κράτησή σας, τη διαμονή σας.

Δωμάτια

Σχεδιάσαμε με προσοχή, αγάπη και μεράκι τα δωμάτια μας, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Ερέτρια.

Εστιατόριο

Το Ξενοδοχείο Miramare Eretria διατηρεί την πολύ καλή φήμη που έχει δημιουργήσει τα τελευταία τριάντα χρόνια για αυθεντική, νόστιμη και απλή κουζίνα. Επιλέγουμε καθημερινά φρέσκα λαχανικά και φρούτα από τις τοπικές αγορές και παραγωγούς.

Παροχές

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας είναι σύγχρονες και απόλυτα ταιριαστές με τις ανάγκες των επισκεπτών στις μέρες μας. Όσο διαρκέσει η διαμονή σας στο Miramare Hotel, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλες τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Συνέδρια & Συγκεντρώσεις

Το Ξενοδοχείο Miramare Eretria διαθέτει δύο αίθουσες συνεδρίων οι οποίες βρίσκονται στο επίπεδο της πισίνας στο Μπανγκαλόου Σκύρος και έχουν φυσικό φωτισμό. Η εγγύτητα τους στο Μπαρ της πισίνας εξασφαλίζει ποιοτικά διαλείμματα καφέ και χώρο για συγκεντρώσεις και κοκτέιλ πριν ή μετά το συνέδριο.